25.8.2013

Treffejä pukkaa

Kuluneella viikolla ollaan pidetty monet leikkitreffit, ja vauhtia on riittänyt. Yhdestä terävästä pentuhampaasta tuli jopa pieni vekki huuleen - tällä kertaa Ikelle itselleen, kun samanikäinen labbis oli kaverina. Eipä ollut penska moksiskaan, jatkoi pelmuamista kuin ei mitään olisi tapahtunut. Tekevälle sattuu!

Perjantaina tavattiin Iken sukulaistyttö, kahdeksanviikkoinen Kiila. Aikansa ihmeteltyään ainoa pentu Kiila lämpeni Iken aloitteille, ja painit saatiin pyörimään. Tilanne oli Ikellekin vähän uusi, koska pienempien pentujen ja koirien kanssa ei olla aiemmin paljoa leikitty. Taitaa tuo meidän poika vihdoin alkaa tajuta, että päälläkin voi painia!

Leikkisitsä mun kaa?
No leikkisinkö ees!
Mä voisin vähän auttaa sua sen kuopan kaa.

Sunnuntaina oli vuorossa lähes vuoden ikäinen mopsi Nastja. Sen kanssa oltiin leikitty jo ekalla viikolla Helsingissä. Silloin kahdeksanviikkoinen Ike oli suurin piirtein saman kokoinen kuin tirppa Nastja, mutta koordinaatiossa se hävisi selvästi. Tällä tapaamisella kokoeroa olikin sitten jo roimasti, eikä Nastja varmaankaan olisi kauaa pysynyt vauhdissa mukana ellei se olisi jättänyt aamulenkkiä väliin. Kunnioitettavasti neiti jaksoi tuota meidän tuulispäätä! (Kuvia saatiin harmillisesti vasta sisätiloissa, koska tämä taulapää unohti kameran sisään.)

Ike mahtuu vielä tuolin alta...

...ja Nastja kohta Iken alta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti