20.8.2013

Kahlailemassa taas

Taas käytiin Tuusulassa lammella. Selvästikään vesi ja kastuminen ei enää pelota, mutta uimaan poika ei vielä uskaltanut. Leikkikaveri Giia ui hienosti, kun sille heitti kepin vähän kauemmas rannasta. Samanlaisessa tilanteessa Ike kiinnostui, innostui, jännitti, uikahti ja perääntyi. Lähellä oltiin! 

Giia polskuttelee kepin perään.
Ike haikailee kepin perään.

Meidän penska on selvästi tottunut siihen, että leikkikaverit ovat kaikki isoja. Ensimmäinen reaktio Giiankin kanssa oli heittää selälleen, ja vasta lammen rannalla Ike pääsi tasaväkisen painin makuun. Yritä siinä sitten kuvata, kun kaksi pentua pyörii väkkäränä hiekassa ja yksi aikuinen briardi käy välillä vähän komentamassa! Kun Ike vielä maastoutui taustaan, niin tuloksena oli aika vähän käyttökelpoisia kuvia.

Uitettu rotta kaverinsa kimpussa.
Huilitauko
Ai niinkin syvälle voi mennä, etteivät tassut ota pohjaan?
Kotona päästiin suoraan suihkuun, ja pelkäsin kyllä putkien tukkeutuvan, kun sinne valutettiin varmaan puolikkaan hiekkalaatikon verran hiekkaa. Vähän kävi kateeksi labbiksen turkkia!

Kaikenlaista muutakin on Iken kanssa taas tehty: leikitty, viesteilty, jäljestetty, käyty pentukurssilla ja koulutettu. Koko ajan tapahtuu edistymistä. Erityisen paljon iloitsen siitä, että olen vihdoin löytänyt keinon, jolla saan Iken uskomaan etten minä ole näykittävä lelu. Tai siis olen oppinut tekemään asian selväksi - alussa en tainnut uskaltaa piipata riittävän korkealta ja kovaa.

Ike muuten palkkautuu tosi hyvin leikillä, mistä ollaan hirmu iloisia. Muutekin Ike taitaa olla juuri sellainen mitä haettiin! <3 (oli pakko!)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti