20.9.2014

Se rauhoittui!

On meillä mukavan lupsakka ja rauhallinen koira. Tuhisee syvää unta ja vaihtaa välillä paikkaa. Kesken lenkkiäkin se vaan lössähtää makuulleen, että emmie taijja jaksaa.

Niin?

Kyllä, se kävi tänään rakennekuvissa, ja kyllä, se rauhoitettiin röntgenin ajaksi. Niin, lääketokkuraahan se nyt nukkuu pois.

Sammui eteiseen kuin mikäkin känniläinen.

Ike heräsi rauhoituksesta yllättävän rauhallisesti. Ensin se vähän avasi silmiä ja vilkuili meitä, sitten se vastasi rapsutteluun hännän heilautuksella. Hetken kuluttua se nousi hissuksiin jaloilleen, tassutteli vähän ympäriinsä ja jäi kaapin viereen seisomaan (siitä sai himpun verran tukea, mikä oli kätevää). Kun lähdettiin lääkäriltä, Ike laskeutui ihan ajatuksen kanssa kolme porrasta katutasoon ja käveli varsin tasapainoisesti torin poikki. Auto oli parkissa ylemmällä tasolla, ja sinne vievät portaat oli aika pitkät. Olin juuri aikeissa kantaa Iken niitä ylös, kun se lähti määrätietoisesti (vaikkakin hitaasti) kiipeämään. Ei täs mitään hei, otetaan lunkisti vaan! Kotipihalla väsymys alkoi painaa, eikä Ike tosiaan kotona päässyt sitten eteistä pidemmälle ennen kuin nukahti.

Mtääh?


Kaikki meni hienosti, vaikka Ikestä huomaakin ettei se tykkää olla lääkärillä. Se antaa oikein nätisti tehdä kaikki toimenpiteet, mutta oikeasti se haluaisi vain piiloutua tuolin alle läähättämään. Sanoisin, että se ei pelkää, vaan pikemminkin jännittää.

Ikeltä kuvattiin lonkat, kyynärät ja selkä sekä tarkastettiin silmät ja polvet. Silmät ja polvet on ihan terveet, ja kaikki kuvatkin näytti eläinlääkärin mielestä oikein siisteiltä. Nyt vaan odotellaan lausuntoa Kennelliitosta. Laitan varmaan kuvat sitten tänne lausunnon kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti