11.1.2014

Hieronnan alkeita

Kävin loppiaisen alla tutustumassa koiran kotihierontaan Koirakoulu Masseterissa. Kurssi oli hurjan hyvä! Lauantain luento oli selkeä ja informatiivinen, ja sunnuntain käytännön harjoittelussa oli miellyttävä tunnelma. Ike rauhoittui jopa yllättävän hyvin hierottavaksi. Viisi minuuttia ennen tunnin loppua se nousi sitten päättäväisesti istumaan ja virnisteli minulle. Kun yritin silittää, se aloitti määrätietoisen leikin ranteeni kanssa. Riitti, kiitos! No mikäpäs siinä, olihan se jo kolme varttia jaksanut pötkötellä aika rauhaksiin ja olin saanut käytyä läpi koko kropan. Kun päästiin kotiin, Ike nukkui kolmen tunnin päikkärit. On se lutunen vaavi!

Vaikka Ike rauhoittuu nätisti hierottavaksi (eilenkin makasi ihan reporankana puoli tuntia), niin välillä se on niin virittynyt että hallinta on hankalaa. Huomaa myös, että teini-ikä alkaa olla käsillä: höhlä saa sellaisia pentuhepuleita, ettei edes pentuna ole ollut niin bonkkers. Myös merkkailua alkaa olla havaittavissa lenkeillä, vaikka jalka ei vielä nousekaan. Eikä Ike onneksi ainakaan vielä nylkytä. Saas nähdä millaiset ajat on vielä edessä!

Ike lähestyy nyt siis kahdeksan kuukauden ikää. Sen säkä on kotimittausten perusteella jotakuinkin 51cm, pylly heiluu jossakin 54cm korkeudella. Hitusen hassun näköistä kieltämättä, kun vielä karvatkin nousevat lanneselässä kiharalle ylöspäin... Painoa pojalla on nyt noin 18kg, ja lihaa menee päivässä suunnilleen 600g. Turkki on valtavan ihana! Se on tuuhea ja kiiltävä, silkkinen ja laineileva. Väri on huikea ja silmät, aah, silmät ne vasta kauniit ovatkin. Niiden värille ei taida olla nimeäkään. On se niin ihana koira kaiken kaikkiaan!

Does my bum look big in this?
Ike 11.1.2014, vajaan 8kk ikäisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti