4.1.2015

Ja sitten niitä oli kaksi

Pitkä hiljaiselo blogissa selittyy sillä, että taloon on tullut pentu. Harvassapa ovat olleet ihan toimettomat hetket! Vaikka pentu nukkuukin paljon, niin yleensä silloin touhutaan Iken kanssa vähän ekstraa, ettei se vallan jäisi paitsi kaikesta huomiosta.

Pennun nimi on Fox, koska sen kennelnimi on Patchcoat Xfile. Eihän se nyt muuta olisi voinut olla kuin Fox. Paitsi jos se olisi ollut narttu. Silloin siitä olisi tullut Dana.


Ike otti Foxin vastaan tapansa mukaan innokkaasti. Ensikohtaaminen järjestettiin ulkona niin, että Ike oli hihnassa ja Fox vapaana. Se olikin hyvä valinta, koska pikkupentu oli aluksi aivan kauhuissaan isonpennun rakkauden ryöpsähdyksistä. Rohkeasti Fox kuitenkin alkoi lähestyä Ikeä, ja lopulta ne pääsivät painietäisyydelle. Siinä vaiheessa Ike taisi tajuta, että toinen on ihan vauva. Ike painii ja leikkii pääasiassa tosi nätisti Foxin kanssa, mitä nyt välillä kierrokset nousevat ja poikia täytyy komentaa rauhoittumaan. Foxilla tosin on yleensä tassunsa sopassa mukana, joten ei kaikkea syytä voi Iken niskoille laittaa.


Fox on selvästi Ikeä tasaisempi tapaus, mutta sisua ja luonnetta siltäkin löytyy. Myöskään ihmiset ja toiset koirat eivät kiinnosta sitä yhtä paljon kuin Ikeä. Se on oikeastaan aika virkistävää, koska Iken kanssa ei voinut pentuna liikkua yhtään missään ilman, että joku tuli lutustelemaan sitä. Foxia on saanut kuljettaa suorastaan rauhassa tuolla maallikylillä.


Foxin sisaruksista useampikin tuli Etelä-Suomeen, ja muutama jopa pääkaupunkiseudulle. Tänään tehtiin pentutreffit Riemun ja Simon kanssa. Oli tosi kiva nähdä veljiä ja tietysti vähän vertailla niitä. Eipä niissä vielä ihan kauheita eroja näkynyt, mitä nyt Riemu osoitti vähän merkkejä dominoinnista. Ja Fox itsenäisyydestä... yhdessä vaiheessa se lähti reippaana poikana tassuttelemaan ihan omille teilleen, ja meni vaikka kuinka pitkälle ihmisistä ja muista pennuista. Täytyy varmaan valjastaa itsenäisyys johonkin hyötykäyttöön.

Kaiken kaikkiaan yhteiselon alku on mennyt oikein mukavasti, vaikka työtä on riittänyt ja riittää vastaisuudessakin. Vaan ei haittaa, kun pojat on niin suloiset! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti