23.6.2014

Tarinoita tassusta

Iken tassu on virallisesti kuorittu kääreestään. Blogin toimitus pääsi seuraamaan tapahtumaa aitiopaikalta. Tässä video:


Haiskahti hielle. Hyh hyh. Ike alkoi heti lupsuttaa tassuaan, eikä lopettanut ennen kuin laitettiin kauluri päähän. Sama kiinnostus jatkuu nyt toista päivää, joten veikkaisin tassun vähän särkevän. Ike ei onneksi aristele sitä juurikaan, mitä nyt käyttäytyy ihmeen hillitysti jos tassussa ei ole mitään käärettä (kävelylle mentäessä laitetaan napakka ideal-side).

Koska koira kokonaisuudessaan tosiaan haisi aika pahalle, se vietiin samana iltana suihkuun. Edes masukarvoja ei ollut saatu kunnolla suihkutettua koko sinä aikana, kun tassu oli paketissa, joten oli jo korkea aika. Nyt otettiin ensimmäistä kertaa käyttöön myös koirien shampoo ja pestiin poika perusteellisesti. Ike oli oikein hienosti ja rauhallisesti, vaikka ei varsinaisesti pidä suihkusta. Myös föönaaminen meni mukavasti, kun Ikelle työnsi säännöllisin väliajoin kuivattua kanaa. Kunnollinen harjaus kruunasi kokonaisuuden: Iken turkki on kuin silkkiä! Oh hoh.

Pöyheä
Sliikki

On ihanaa ajatella, että toipilasaika alkaa olla lopuillaan. Telakalla olo on tosi tylsää! Tylsyydestä huolimatta Ike sopeutui verrattain hyvin hiljaiseloon. Se ei räyhännyt, hajottanut mitään (paikkoja, esineitä, itseään) eikä epelöinyt hallitsemattomasti. Muutamat juoksuhepulit se otti tassupakettinsa kanssa siinä vaiheessa, kun se ei ilmeisestikään enää sattunut, ja silloinkin hepulille oli aina jokin selvä syy. Niinkuin vaikka se, että tuli IHANIA vieraita.

Loppuun vielä todistusaineistoa siitä, että Ike on löytänyt vatsalihaksensa toipilaana ollessaan. Täytyy myöntää, että tässä kuvassa se saa vähän tukea lipastosta, mutta ilman tukeakin se tönöttää kuin tatti kunnes se vapautetaan. Taitava poika!

Pupu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti